Kabouterpad

Zeven Dwergenpad De PerdstalHet zeven dwergenpad (ook wel bekend als kabouterpad) in het Vlakwaterbos van Venray is alweer enige tijd een feit. Samen met ouders/verzorgers, een puntmuts, rode wangen en een tas vol leuks en lekkers gaan de kinderen de bossen in. Diep in de bossen wonen de 7 dwergen, in inimini huisjes. Zo klein dat zelfs de boswachter ze nog nooit heeft gezien. Tijdens de leerzame, mooie wandeling leren de kinderen van alles over de natuur en de dieren in het bos. Ook zijn er een paar leuke spellen voor onderweg. De dwergen zijn altijd druk in de weer: verstoppertje spelen, hutten bouwen, met de dieren kletsen of een lange boswandeling maken.
Na afloop worden de tasjes weer teruggebracht en de puntmuts nemen de kinderen mee naar huis. Leuk toch, om samen met de kinderen het zeven dwergenpad te ontdekken?!Het zeven dwergenpad leent zich ook bij uitstek voor een kinderfeestje. Het is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar. De prijs voor het arrangement is € 11,50 en voor de wandeling is het € 3,50. 
Als afsluiter ontvangen de kinderen na afloop het dwergendiploma. Het reserveren van de wandeling of de combinatie als kinderfeestje kan tijdens openingstijden van De Perdstal.