Bootcamp Power en

logo cmykBen je op zoek naar een origineel, afwisselend en sportief kinderfeest? Speel je graag buiten? Houd jij van klimmen, rennen, springen, tijgeren en zijn ze niet vies van een beetje water, modder en zand? Dan zit je bij ons goed!

Tijdens de anderhalf uur durende bootcamp workout staan doorzetten, samenwerken en fun centraal. De locatie van de bootcamp workout kan in onderling overleg bepaald worden. Met bijvoorbeeld touwtrekken, verschillende materialen en eventuele obstakels, tijgeren, een kracht- of conditiecircuit, klimmen, springen, estafettes, bal-, water- en tikspelen zorgen we ervoor dat de kids worden uitgedaagd

Bezweet, maar met een lach op het gezicht en een Bootcamp Power-diploma op zak, heb jij een super sportief kinderfeestje! Dit kinderfeestje kun je natuurlijk afsluiten met een heerlijke pannenkoek bij pannenkoekenhuis De Perdstal.

Kosten Bootcamp Kinderfeest (exclusief afsluiting bij pannenkoekenhuis De Perdstal)
€ 9,00 per persoon

Dit is inclusief BTW en reiskosten (tot 5 kilometer enkel, daarna  €0,21/km). Het minimale aantal voor een bootcamp training is 5 personen.

Wil jij of je ouders meer weten over de mogelijkheden laat ze dan contact opnemen met Rianne van Bootcamp Power via telefoonnummer 06-127 59 398 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.bootcamppower.nl