Even voorstellen

De komst van een pannenkoekenhuis in Venray werd niet alleen omarmd door alle mensen in Venray die pannenkoeken lusten maar al snel werd duidelijk dat er ook veel belangstelling bestond om daar te mogen werken. Zie hier het resultaat van een enthousiast team dat jou met plezier van een pannenkoek en een drankje gaat voorzien. Maar bovenal een team dat er voor gaat zorgen dat jij je thuis gaat voelen en dat je met plezier terug gaat komen.

Ilse Franssen
Op en top Gastvrouw. Ruim 30 jaar ervaring in de horeca waarvan 15 jaar als zelfstandig onderneemster. Haar vak geleerd bij Brienen aan de Maas, (toen “Onder de Boompjes” genaamd). Bedrijven die zij voor dit prachtige pannenkoekenhuis “het leven schonk” waren: café De Klokkenluider en restaurant De Beejekurf. Verder heeft ze nog twee jaar in de schouwburg gewerkt en 5 jaar het clubhuis van golfcomplex De Golfhorst gerund.

Romilda Fraterman
Per 1 april start Romilda Fraterman als onze nieuwe kok. Een nog onbekende voor de wereld van pannenkoeken maar absoluut geen onbekende in het creëren van vernieuwende en lekkere combinaties in de keuken. Ze is al jaren een verdienstelijk thuisbakker en heeft al menig (inter)nationale wedstrijd gewonnen met haar creaties. Ze is vaste blogger van Mjamtaart en deelt haar eigen creaties op Pienpunt (Facebook en Instagram). Niet gek dus dat ze van haar hobby haar werk wil maken en ernaar uitkijkt om ook in de keuken van De Perdstal de meest heerlijke creaties te maken en wellicht ook weer nieuwe dingen te bedenken.

De Perdstal Voorstellen Romilda